Oplossing uitgelicht: In-line Print & Apply oplossing

Actueel printen en aanbrengen (print&apply) biedt een groot voordeel. Er bevinden zich namelijk geen geprinte etiketten in een buffer. Het etiket dat net geprint is, is het etiket dat wordt aangebracht. Bij kleine productie-charges waar de foutkans groter is en het verlies aan etiketten kan oplopen, is een in-line Print & Apply  de juiste oplossing.

_th_6504

Via een intelligent touch panel wordt het juiste artikel gekozen en wordt het juiste etiket naar de juiste printer gestuurd.

Deze oplossing wordt onder meer ingezet in een moderne speciaalzaak voor groenten en fruit. Hun producten zijn vers, puur en ambachtelijk. Voor het print- en etiketteer-proces betekent dit veel kleinere charges. Daarom werden er hoge eisen gesteld met betrekking tot flexibiliteit, gebruiksgemak en het voorkomen van fouten. Dit in-line Print&Apply systeem bleek hiervoor de geschikte oplossing.

Het complete systeem is opgebouwd uit RVS. De componenten zijn zeer goed bereikbaar en dus bedienbaar. De CAB Hermes+ printers aan boven- en onderzijde zijn uitermate betrouwbaar en voorzien van respectievelijk een blaaskop en onderdruk aanbrengband.

print-apply

Deze oplossing is compact, eenvoudig te bedienen, nauwkeurig en betaalbaar!