Totaaloplossing uitgelicht: Metaaldetectie, Wegen en Etiketteren

Uitprijzen is een bekende functie, maar wist u dat dit ook mogelijk is in combinatie met metaaldetectie, E-merkregistratie en het aanbrengen van een reclame-sticker?

nieuwsitem_16_a

Dit combisysteem is opgebouwd met als eerste een metaaldetector met reject en opvangbak, gevolgd door de uitprijs-weger. Deze weger wordt ook gebruikt voor E-merk registratie en heeft een oplossend vermogen van 0,5 gram. Deze checkweger is eveneens voorzien van een reject en opvangbak. Vervolgens ontvangen de producten een label aan de boven- en onderzijde met actueel geprinte informatie. Deze worden aangebracht met behulp van de uiterst betrouwbare CAB Hermes+ printers voorzien van respectievelijk een blaaskop en onderdruk aanbrengband. Tot slot volgt er nog een etiketteerkop voor het aanbrengen van een extra reclame-stikker.

Het complete systeem is geconstrueerd met RVS buis-constructies, heeft één design en wordt compleet door Zomerdam ontwikkeld en gebouwd. De centrale bediening voor dit systeem gebeurt vanuit één touch panel-pc. Door de inzet van open software is dit eenvoudig te koppelen aan andere systemen. Uiteraard wordt er voorzien in een geautomatiseerde allergenen declaratie.

Deze totaaloplossing is compact, hygiënisch en betaalbaar!