Oplossing uitgelicht: Volautomatisch uitprijzen van ronde en lange producten

Een weeg-etiketteersysteem of uitprijssysteem is al snel noodzakelijk wanneer met variabele productgewichten wordt gewerkt. Hiervoor beschikken wij over tal van oplossingen.

Het onderstaande Zomerdam uitprijssysteem is bij uitstek geschikt voor ronde en lange producten.

uitprijzen-1

Korte producten van bijvoorbeeld 300mm worden met hoge capaciteit uitgeprijsd, maar met het uitprijssysteem van Zomerdam kan dit ook voor erg lange producten van 700 mm. En dat doen we met één en hetzelfde systeem: drie weeg-principes zijn geïntegreerd in dit uitprijssysteem. Etiketten met variabele (gewichts)informatie worden geprint en kunnen met een blaaskop, onderdrukband of stempel aangebracht worden op de boven- en/of onderzijde van het product.

De boven-printer/applicator van deze uitprijsmachine is 90 graden draaibaar, dwars verstelbaar en voorzien van speciale schuimstof-aandrukkers die het etiket rond de omtrek van de ronde producten aandrukken. Het systeem is uitgerust met een full colour touch panel PC voor artikelbeheer en etikettenopmaak. Dit alles is open en toegankelijk, met heldere en configureerbare schermen.

uitprijzen-2