Medisch

Metaaldectectie, etiketteersystemen, Print & Apply systemen, ze zijn niet meer weg te denken uit de farmaceutische industrie. Bovendien legt onder meer Europa steeds strengere regels op met betrekking tot de traceerbaarheid en etikettering van producten.

In deze veeleisende industrie staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Met onze oplossingen bent u hiervan verzekerd. Of u nu op zoek bent naar een robuuste labelprinter met een kleine voetafdruk of een uiterst precies Print & Apply systeem.

U heeft zowel een Print & Apply systeem als metaaldetectie of röntgendetectie nodig? Of u wilt graag andere systemen gecombineerd hebben? Geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle standaardoplossingen met elkaar combineren, zodat u een systeem krijgt dat perfect aansluit bij uw wensen en uw productieproces.
Door systemen op een doordachte manier met elkaar te integreren, ontstaan compacte en bovendien technisch en financieel verantwoorde oplossingen. Uiteraard houden wij bij iedere oplossing ook rekening met de onderhoudsvriendelijkheid ervan.

Brochure A+Brochure Hermes+

Interessante producten

CAB A+

Hermes+

dummy-cta

Een vraag over een
van onze producten?

Aarzel niet om ons te contacteren

Contacteer ons+32 3 430 98 58

Ontdek onze oplossingen voor

machinebouw-icon

machinebouw

Machinebouwer in de verpakkingsindustrie? U wenst een betrouwbare print engine of een compleet systeem te integreren? Wij helpen u verder.

chemische-industrie-icon

chemische industrie

De werkomgeving in de chemische en aanverwante industrieën verandert voortdurend. Wij maken u wegwijs.

voeding-icon

voeding

Bent u actief in de voeding of AGF sector, dan bent u bij Solidan aan het juiste adres.
In deze veeleisende industrie staan kwaliteit en betrouwbaarheid immers voorop.

medisch-icon

medisch

Metaaldectectie, etiketteersystemen, Print & Apply systemen, ze zijn niet meer weg te denken uit de farmaceutische industrie.

industrie-icon

industrie

De Solidan labeling oplossingen worden reeds uitgebreid ingezet in de meest diverse industriële sectoren zoals Logistiek, Automotive,…

industrie-icon

Tuinbouw

U kiest voor een persoonlijke touch voor uw klanten. Wij bieden u de juiste tools.

industrie-icon

Private labeling

Een volledig assortiment aan benodigdheden, voor uw specifieke eisen in de tuinbouw.

Solidan
at your service

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor het etiketteren en markeren van producten. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Mocht u toch problemen ondervinden of wenst u een preventief onderhoud, dan kan u hiervoor een beroep doen op onze technische ondersteuning.
Uw labeling systeem is immers cruciaal voor een vlotte werking van uw productie- en logistiek proces.

Lees meerOnze service