Solidan

So·li·de
bijv.naamw
kwalitatief, betrouwbaar, duurzaam.

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor product identificatie en -inspectie.
Solidan ging hiervoor een strategisch partnerschap aan met de meest solide fabrikanten uit de markt: CAB en AstroNova.

Met onze producten bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit.
Met onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing op maat van uw behoeften.
Met onze expertise bent u verzekerd van een snelle, correcte en duurzame ondersteuning.

SOLIDAN: kwalitatief, betrouwbaar, duurzaam

AstroNova

Sinds 1971 maken QuickLabel-kleuren labelprinters het voor bedrijven gemakkelijk om hun eigen productlabels intern en on-demand af te drukken.
QuickLabel introduceerde de eerste tabletop digitale kleuren labelprinter en blijft continu innoveren, voor onze klanten die in eigen beheer hun etiketten wensen af te drukken.

cab

CAB beschikt over meer dan 40 jaar ervaring en technologische expertise en zet wereldwijd nieuwe technologische benchmarks uit in het ontwikkelen en vervaardigen van apparaten en systemen voor de etikettering en markering van producten. De CAB labelprinters en Print & Apply systemen zijn volledig “Made in Germany”.

cab_logo

Waarmee kunnen we u helpen?

Print & Apply


Onze Print & Apply systemen zijn ontworpen voor volautomatische industriële etiketteer toepassingen in de meest uitdagende omstandigheden.

Labelprinters


De CAB labelprinters zijn thuis in vrijwel elke industrie. Deze systemen worden ondermeer aangewend voor commercieel gebruik en uitdagende industriële toepassingen.

Full color


Met de QuickLabel kleuren labelprinters print u zelf prachtige full color etiketten van hoge resolutie, aan hoge snelheden en met een verbluffende kleurgetrouwheid.

Laser markering


Onze cab laser systemen staan garant voor een economische, duurzame en uiterst precieze markering, van de kleinste componenten tot grotere onderdelen.

Solidan
at your service

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor het etiketteren en markeren van producten. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Mocht u toch problemen ondervinden of wenst u een preventief onderhoud, dan kan u hiervoor een beroep doen op onze technische ondersteuning.
Uw labeling systeem is immers cruciaal voor een vlotte werking van uw productie- en logistiek proces.

Lees meerOnze service