5 kleuren toner labelprinter – QL-300

De QL-300 is ‘s werelds eerste 5-kleuren toner-based desktop printer die uitzonderlijk duurzame en levendige kleurenlabels aflevert, met de toegevoegde mogelijkheid tot het printen van wit. Hierdoor kan de gebruiker in één keer afdrukken op een breed scala aan kostenefficiënt transparant, gekleurd en metallic papier en synthetische materialen.

Til uw productbranding naar een hoger niveau door de 1200 x 1200 dpi resolutie met 5-kleuren in ongeëvenaarde duurzaamheid, water- en UV-bestendigheid. Met labelbreedtes van 1” tot 5” en roll-to-cut en roll-to-roll-bediening, maakt de QL-300 ook flexibele, korte tot lange printopdrachten mogelijk terwijl labelafval in het printproces wordt geëlimineerd.

De toevoeging van wit geeft een opake achtergrond voor transparante materialen en breidt zo de mogelijkheden uit voor verzorgingsproducten, voeding en meer. Eveneens biedt dit nieuwe creatieve mogelijkheden wanneer het gebruikt wordt op zwart en andersgekleurde materialen, inclusief metallic zilver en goud. Met de QL-300 kunnen gebruikers zelfs een “spot UV” glans of een gelakt uiterlijk bereiken bij het afdrukken van zwart en andere kleuren op een gekleurd, mat oppervlak.

Heeft u ook interesse om uw eigen labels te printen met onze Trojan digitale kleuren labelprinters? Aarzel niet om ons te contacteren: info@solidan.be