Laser marking made easy

Nooit was laser-markering zo eenvoudig! Pak het apparaat uit, installeer de software, maak verbinding en ga aan de slag. XENO 1 is een compact desktopsysteem dat weinig ruimte inneemt en een grote werkoppervlakte biedt. Uw all-in-one oplossing voor het markeren van metalen of kunststof onderdelen.

Het markeervlak is eenvoudig en snel in hoogte verstelbaar met de motor aangedreven Z-as en focuszoeker. Afhankelijk van de lens heeft het markeerveld een afmeting van 112 x 112 of 180 x 180 mm. De markering kan worden gesimuleerd met de hulplaser. Interne LED-verlichting maakt het mogelijk het werkstuk te observeren wanneer de omkasting gesloten is.
De automatische deur opent of sluit in 1,2 seconden. Te markeren voorwerpen kunnen van drie zijden handmatig of automatisch worden gepositioneerd onder de laserlens. Het extractie- en filtersysteem onttrekt stofdeeltjes of gasvormige verontreinigingen. Met de uitgebreide CabLase markeer software worden de lay-outs grafisch ontworpen, markeringen gecontroleerd en processen gemonitord.

Heeft u een vraag omtrent deze oplossing of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren: info@solidan.be