Private Labeling Revolution

Private-label producten zijn populair in België. En ook dit jaar zetten ze hun opmars verder. Dit stelt producenten voor uitdagingen, maar biedt natuurlijk ook nieuwe opportuniteiten. Wensen uw klanten steeds vaker een persoonlijke touch toe te voegen aan hun producten? Wij bieden u de juiste tools om hierop in te spelen, met een uitgebreid gamma aan full-color labelprinters.

Produceer zelf prachtige merketiketten van hoge resolutie tot 1600 dpi, aan hoge snelheid en met een verbluffende kleurgetrouwheid! Wanneer u uw etiketten in uw eigen kantoor of productie omgeving afdrukt, evolueert u van overtollige voorraad en productievertragingen, naar een slank en efficiënt productie proces, doordat u het juiste label in de juiste hoeveelheid just-in-time digitaal kunt afdrukken. Onze oplossingen bieden u de mogelijkheid om uw om private-label-verpakkingen op maat te maken, uw productie beter uit te rusten om just-in-time te produceren en zo terug de controle in handen te nemen.

Wenst u graag een afspraak te maken om uw noden en wensen te toetsen aan onze mogelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op: info@solidan.be