Industrie

De Solidan labeling oplossingen worden uitgebreid ingezet in de meest diverse industriële sectoren. Van de Logistiek, Automotive, Elektronica tot de gezondheidsindustrie, iedereen moet voldoen aan sector specifieke regels omtrent het verpakken en etiketteren van zijn of haar producten. Dit resulteert in de meest diverse noden die elk een specifieke oplossing vragen. Bijvoorbeeld van het uiterst precies aanbrengen van een kleine 2D code tot het aanbrengen van een A6 formaat palletlabel, voorzien van een Serial Shipping Container Code. Bij Solidan bent u hiervoor aan het juiste adres.
Door middel van hun modulaire opbouw en een uitgebreide set aan randapparatuur bieden onze etiketteersystemen en Print & Apply systemen voor bijna elke toepassing een oplossing. Heeft u een zeer specifieke wens, dan kunt u die ook altijd aan ons voorleggen. Samen met u zoeken wij naar unieke oplossingen voor uw productieproces.

Interessante producten

cab HERMES Q

cab SQUIX

cab Laser marking

dummy-cta

Een vraag over een
van onze producten?

Aarzel niet om ons te contacteren

Contacteer ons+32 3 430 98 58

Ontdek onze oplossingen voor

machinebouw-icon

machinebouw

Machinebouwer in de verpakkingsindustrie? U wenst een betrouwbare print engine of een compleet systeem te integreren? Wij helpen u verder.

chemische-industrie-icon

chemische industrie

De werkomgeving in de chemische en aanverwante industrieën verandert voortdurend. Wij maken u wegwijs.

voeding-icon

voeding

Bent u actief in de voeding of AGF sector, dan bent u bij Solidan aan het juiste adres.
In deze veeleisende industrie staan kwaliteit en betrouwbaarheid immers voorop.

medisch-icon

medisch

Metaaldectectie, etiketteersystemen, Print & Apply systemen, ze zijn niet meer weg te denken uit de farmaceutische industrie.

industrie-icon

industrie

De Solidan labeling oplossingen worden reeds uitgebreid ingezet in de meest diverse industriële sectoren zoals Logistiek, Automotive,…

industrie-icon

Tuinbouw

Een volledig assortiment aan benodigdheden, voor uw specifieke eisen in de tuinbouw.

industrie-icon

Private labeling

U kiest voor een persoonlijke touch voor uw klanten. Wij bieden u de juiste tools.

Solidan
at your service

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor het etiketteren en markeren van producten. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Mocht u toch problemen ondervinden of wenst u een preventief onderhoud, dan kan u hiervoor een beroep doen op onze technische ondersteuning.
Uw labeling systeem is immers cruciaal voor een vlotte werking van uw productie- en logistiek proces.

Lees meerOnze service