Solidan

So·li·de
bijv.naamw
kwalitatief, betrouwbaar, duurzaam.

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor product labeling.
Solidan ging hiervoor een strategisch partnerschap aan met de meest solide fabrikanten uit de markt: CAB, LABELMATE en AstroNova.

Met onze producten bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit.
Met onze ervaring bent u verzekerd van een betrouwbare oplossing op maat van uw behoeften.
Met onze expertise bent u verzekerd van een snelle, correcte en duurzame ondersteuning.

SOLIDAN: kwalitatief, betrouwbaar, duurzaam

Waarmee kunnen we u helpen?

Print & Apply


Onze Print & Apply systemen zijn ontworpen voor volautomatische industriële etiketteer toepassingen in de meest uitdagende omstandigheden.

Labelprinters


De CAB labelprinters zijn thuis in vrijwel elke industrie. Deze systemen worden ondermeer aangewend voor commercieel gebruik en uitdagende industriële toepassingen.

Full color


Met onze kleuren labelprinters print u zelf prachtige full color etiketten van hoge resolutie, aan hoge snelheden en met een verbluffende kleurgetrouwheid.

Unwinders & Rewinders


Onze LABELMATE unwinders, rewinders en labeldispensers maken het printen en aanbrengen van etiketten gemakkellijker, sneller en efficiënter.

Solidan
at your service

Solidan is leverancier van solide oplossingen voor het etiketteren en markeren van producten. Onze systemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor vele jaren van uitstekende prestaties en klanttevredenheid.

Mocht u toch problemen ondervinden of wenst u een preventief onderhoud, dan kan u hiervoor een beroep doen op onze technische ondersteuning.
Uw labeling systeem is immers cruciaal voor een vlotte werking van uw productie- en logistiek proces.

Lees meerOnze service